Jumaat, 27 Mei 2011

Latihan sains untuk murid-murid tahun 4, 5 dan 6.

Salam dan apa khabar semua anak didik sekelian? Di sini cikgu ada lampirkan latihan bagi anda sepanjang cuti persekolahan ini. Diharap anda boleh menyiapkan tugasan ini dan dihantar pada hari pertama persekolahan nanti. Sila klik pada latihan mengikut tahun/darjah masing-masing. Selamat bercuti dan berusahalah untuk menyiapkan tugasan anda!

1. Science exercise for year 4
2. Science exercise for year 5
3. Science exercise for year 6

Jika ada sebarang pertanyaan sila email ke aslind80@yahoo.com atau mesej ke facebook.com/aslind muhamad.

22 ulasan:

  1. nak latihan tahun 6 leh tak?

    BalasPadam
  2. trima kasih

    BalasPadam
  3. tolong buat latihan sains bahagian 1

    BalasPadam
  4. tlg bagi latihan kat saya leh tak?tahun 6 tau.

    BalasPadam
  5. jangan buat macam ini nanti budak semua tengok

    BalasPadam
  6. tolong bagi saya soalan tahun 5

    BalasPadam
    Balasan
    1. nk soalan tahun6 leh x

      Padam
  7. tlg bagi jawabpan sains ini tlg lah .. .....

    BalasPadam
  8. syahirah bte abdul rahaman
    dari kelas 5 cerdik.

    BalasPadam
  9. assalammualaikum

    BalasPadam
  10. Jayshvina a/p Aruvinthan16 Mac 2013 3:07 PG

    Saya minta latihan bahagian 1 dan 2 tetapi tidak dapat . Saya tahun 4 Setia. Nama saya Jayshvina a/p Aruvinthan.

    BalasPadam
  11. saya nak yg berbahasa melayu

    BalasPadam
  12. BOLEH BAGI LATIHAN SAINS TAHUN(6)?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mana latihan sains nie?

      Padam
  13. Bagilah latihan......

    BalasPadam
  14. ade x latihan tahun 4

    BalasPadam
  15. Kena download ke tak PE lag.you all study tau good by you all saya skolah9 di um saya durum uk��

    BalasPadam
  16. hair berusaha la ye harp balas

    BalasPadam